Kurz plstění šál poblíž Berouna. 28. 9. 2013

23.10.2013 21:32

Na konci září jsem prováděla kurz plstění v komunitním centru Koněprusy blízko Berouna. Byl to nádherný den: krásné slunečné počasí, nově a pěkně rekonstruovaný prostor, talentovaní a usměvaví účastníci.

Komunitní centrum je zaměřeno na maminky s dětmi a tak nebylo překvapením, že účastníci byli všech věkových skupin a nejmenší a nejmladší bylo doslova miminko (nebudu se divit, jestliže z něj vyroste tvůrčí mistr).

Nápady mých žáků mně občas překvapují (příjemně), ale tentokrát jsem se opravdu nestačila divit: každá účastnice přesně věděla, co chce, vzory na šálách byly krásně barevné, originální a vkusné. Nevím, čím to je, možná že v Koněprusech je pro tvorbu správné ovzduší :)

Pro mě stává dobrou a velice příjemnou tradicí, že na kurzu nás dobře krmí a ani tentokrát to nebylo jinak: vedoucí komunitního centra a zároveň i nadšená organizátorka kurzu připravila vynikající lasagne a jedna z účastnic upekla koláč. Tak že jsem odvezla se sebou další recept na dobrotu (asi musím popřemýšlet o vydání kuchařky „z mých cest“ :))

Koncem listopadu v Koněprusech bude další kurz plstění a už se na něj moc těším…